Truineer Nieuws melden?

VV Zepperen-Brustem – STVV: 1-4

Typische eerste oefenpot, daar in Zepperen-Brustem VV, waarin de thuisploeg zeer verdienstelijk speelde maar STVV in een gezapig tempo vlot afstand nam en met 1-4 op het scorebord van het veld stapte.

De eerste oefenpot van STVV ging tegen de buren van VV Zepperen-Brustem (1ste provinciale). Na 45 minuten stond het 0-2 doelpunten via Ilombe Mboyo, op strafschop,  en Stan Van Dessel, op aangeven van Tatsuya Ito. Na rusten knikte Tim Christiaens mooi de aansluitingstreffer binnen, maar Oleksandr Filippov schoof na een mooie persoonlijke actie binnen de minuut de 1-3 binnen. Jarne Steuckers dikte nog beheerst aan tot 1-4. Meteen de eindstand. Voor ons het meest opvallend weetje: eerste aantreden van Mathias Delorge, zoon van teammanager Peter.

 

STVV (start eerste helft):Steppe,Mboyo,Cacace,Van Dessel,Janssens,Ito,Konaté,Lavalée;Durkin,Buatu, en Brüls

STVV (start tweede helft) Steppe, Matsubara, Caufriez, Filippov, De Ridder, Teixeira, Balongo, Vanwesemael, Mindombe, Steuckers, en Delorge