Truineer Nieuws melden?

Vanaf vandaag aangepaste coronamaatregelen

Vandaag is het zondag 27 juni. En dat betekent dat inzake coronaveiligheid een coronamaatregelen het volgende zomerplan van kracht is. U kan hier voor meer info en een juiste interpretatie een makkelijk schema vinden.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 8 ZOMERPLAN BELANGRIJKSTE VERANDERINGEN OP 27 JUNI OVERLEGCOMITÉ 18.06.2021 SOCIALE CONTACTEN Max. personen (excl. gezin] WERK Telewerk aanbevolen, teambuildings mogelıjk HORECA Max. personen tafel, sluitingsuur 1.00u WINKELEN Metmo JEUGDKAMPEN 100 personen, met overnachting VAKANTIEHUIZEN Max. personen (excl.gezin), grotere logies pers] onbeperkt, volgens protocollen FEESTEN RECEPTIES BINNEN Max. personen tafel, sluitingsuur 1.00u EVENEMENTEN Binnen: personen, 2.500 KERMISSEN, BRADERIJEN (ROMMEL]MARKTEN Met mondmasker EREDIENSTEN, HUWELIJKEN BEGRAFENISSEN 200 personen binnen 400 personen buiten Veilig vrij reizen binnen de Europese Unie? Download digitaal coronacertificaat op covidsafe.be