Truineer Nieuws melden?

STVV Youth zomerkamp van 19 tot en met 23 juli

Van  19 tot en met 23 juli is er weer het STVV Youth zomerkamp voor 4- tot 11-jarigen in het complex Begaardenbos in Kortenbos. Inschrijven moet en kan vanaf nu.

Hele dagen voetballen en ravotten! Is er iets plezanter als je tussen 4 en 11 jaar oud bent?  Wel, van 19 t.e.m. 23 juli staat net dat bij STVV Youth op de agenda.  Op het STVV Youth complex Begaardenbos komen de kids tussen 8u00 en 9u15 toe.  Vanaf dan volgt  een rollercoaster aan voetbal, spelletjes en animatie.  De nadruk ligt natuurlijk op voetbal, veel voetbal. En wie weet, komt er net als bij de vorige editie één of andere STVV-coryfee langs. Als de ouders ’s avonds hun vermoeide kampioenen oppikken, krijgen ze ongetwijfeld het relaas van een opwindende dag.  In de deelnamekost van 140 euro zit een dagelijkse warme maaltijd inbegrepen.  Inschrijven kan via assist2score@gmail.com