Truineer Nieuws melden?

STVV opent vandaag tegen Zepperen-Brustem VV

Vanavond spelen de Kanaries hun eerste oefenpot tegen Zepperen-Brustem. Dat gebeurt nu al voor de zoveelste keer zonder nieuwe spelers. Frey kan al vergeten worden, die vertrekt trouwens naar Antwerp. Hangt er opnieuw een mankolieke voorbereiding in de lucht? Wanneer dient de eerste nieuwkomer zich aan? De slagkracht van de Japanse bazen lijkt alleszins weer zeer beperkt. Ze geven alleszins niet de indruk erg doortastend tewerk te gaan op de transfermarkt. Hoe zien jullie dat?

© Kevin Vanhees

Na een lange periode zonder supporters is STVV verheugd te kunnen meedelen dat er een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn voor de vriendschappelijke wedstrijd tegen de buren van Zepperen-Brustem! Deze tickets zijn vanaf vandaag (deze namiddag 14u00) online te verkrijgen (UITVERKOCHT). Aftrap vandaag vrijdag 18 juni om 19u30 op de velden van KVV Zepperen-Brustem.

Wie er niet in slaagt om tickets te bemachtigen, niet getreurd! Dankzij Het Belang Van Limburg kan je de wedstrijd live volgen vanuit jouw woonkamer dankzij een rechtstreekse stream.