Truineer Nieuws melden?

Retro Handel (10): De Ootmerrek

© Henri Vanelderen

Teksten: Olivier Elen –  Foto’s: Debby Termonia

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 'MIJN KLANTEN HEBBEN GRAAG DAT IK MOPPEN VERTEL. SOMS ZEGT MIJN VROUW DAT IK ER MEE MOET STOPPEN. MAAR DAT GAAT NIET. ALS IK EEN FRIETJE VERKOOP ZONDER EEN mop TE TAPPEN, DAN VRAGEN DE MENSEN METEEN OF ER IETS SCHEELT.'

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

 

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst klant, toppunt euhmmm seconden schuldig Hebt een minuutje klanten het grang Soms zegt voor luitingstijd. bijna vout morgen het weer van merk toch een extra Mijn Nid sehillen, zijn,zeker een erg toppen. verkoop mijn meteen Dan zeggen Hebt geen vertellen? Awel! vertelt meer, Het frietkotraampje ossenwit, "Dat Spijtig mop Dus vertel geworden benzine,de borrelende duurt klaar hun wat tegenwoordig bier.. Het bijna elf Amour nog controleert horloge. blijkbaar "Iksnap trouwens maakt restaurantgasten rekening. Jacques zich klaar laatste Maar thuis. De begin voel meteen werkdag

 

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst Friturist Jacques: 'Er zijn mannen die een stamcafé hebben. Awel... Mijn klanten hebben een stamfrituur.