Truineer Nieuws melden?

Reis naar buitenland: Ziekenhuis biedt COVID-screening aan

Bewoners uit de regio kunnen in de witte unit op de parking van het ziekenhuis terecht voor een COVID-screening naar aanleiding van een reis in het buitenland.

Om een COVID-test via het ziekenhuis te laten afnemen, moet je een afspraak maken via www.mynexuzhealth.be of via de app op jouw smartphone. Klik hier om naar de website van mynexuzhealth te surfen.

Tijdens de inschrijving kies je voor klinisch laboratorium in Sint-Trudo Ziekenhuis.
Kijk vervolgens welk moment voor jou past. De screeningsunit is open van 07.00 tot 15.00 uur op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Na het bevestigen van het door jouw gekozen moment, krijg je een bevestigingsformulier dat je kan afprinten en/of de afspraak komt in jouw agenda bij afspraken te staan binnen Mynexuzhealth.

Waar nemen we je test af?
Op de bezoekersparking van het ziekenhuis staan twee screeningsunits. De unit die het verste van het ziekenhuis ligt, tegen de spoorlijn, is de unit waar jij terecht kan. In deze unit worden enkel mensen getest als preventieve maatregel.
Het gebruik van de parking is gratis gedurende de eerste 30 minuten.

Wat breng je mee?
Vergeet jouw eID-kaart niet.
Draag een mondmasker.

Opgelet! Het is heel belangrijk dat je stipt op het uur van jouw afspraak komt. Zo kan het testen voor iedereen vlot verlopen en vermijden we dat je moet wachten. Kom dus niet te laat en ook niet veel te vroeg. Je moet buiten wachten, draag kledij aangepast aan het weer.