Truineer Nieuws melden?

Ook komend weekend nachtelijke werken aan spoor

Net zoals in het voorbije weekend, zullen ook in het komende weekend werken worden uitgevoerd aan de spoorlijn tussen Alken en Sint-Truiden en dit tussen de overwegen Hasseltseteenweg in Sint-Truiden en Wolfstraat in Alken. Dit kan voor hinder zorgen.

Ook in het weekend van 20 juni, van vrijdagavond tot maandagochtend,  werkt Infrabel ‘s nachts aan het spoor. Hierbij worden de spoorstaven tussen de overwegen van de Hasseltsesteenweg te Sint-Truiden en de Wolfstraat te Alken vernieuwd. Zo kunnen we de veiligheid en de continuïteit van het treinverkeer garanderen.

Omwille van het gebruik van zware machines, zullen deze werken geluidshinder met zich meebrengen.

Infrabel en Sint-Truiden danken je voor het begrip en geduld. De teams stellen alles in het werk om de hinder tot een minimum te beperken