Truineer Nieuws melden?

Lutgarde wint jaarlang groenten en fruit

Lutgarde O. is de nieuwste winnaar van de superprijs van de Schitterende Scanactie. Zij won via een aankoop bij ’t Bretoentje en koos voor een jaarlang gratis groenten en fruit van Den Hof. Intussen gaat de actie gewoon door.

 

Een feest van groenten & fruit voor winnares van mei!

 

Met de zomerse dagen in het vooruitzicht, hebben de meesten van ons al zin in die zomer BBQ’s! Daar hield de winnares van de Schitterende Scanactie van mei, Lutgarde O., duidelijk rekening mee. Zij mocht recent een superprijs kiezen uit de prijzenetalage van Shop & The City in de Stapelstraat nr 94. Het winnende lotje kwam deze maand van buurhandelaar, ’t Bretoentje!

 

Feest van groenten & fruit

 

Lutgarde kreeg de keuze uit 12 superprijzen in de prijzenetalage en koos voor de superprijs van Den Hof! Hiermee wint zij een jaarlang groenten & fruit t.w.v. €100/m. Dat is niet niks!

“Ik ben heel blij! Met de aankomende zomermaanden en het verjaardagsfeest van mijn man in het najaar, moesten we niet lang nadenken over welke prijs we gingen kiezen. We zijn al klant bij Den Hof dus dit is mooi meegenomen!”, aldus Lutgarde.

 

Nieuwe superprijs

 

Met de heropening van de fitnessen vorige week, is er een gepaste nieuwe superprijs in de prijzenetalage. NRG Fitness Sint-Truiden schenkt 2 vip jaarabonnementen t.w.v. 950 EUR! Maak jullie borst maar al nat & vergeet niet te scannen met je Shop & The City kaart!

 

Aan tafel bonnen

 

Vorige maand maakte Shop & The City bekend dat er extra Aan tafelbonnen aan de prijzenpot werden toegevoegd. Met Aan tafelbonnen en meer dan 20 cadeaucheques te winnen deze maand is blijven scannen dus zeker de boodschap!