Truineer Nieuws melden?

K.Berg en Dal VV – STVV: 1-4

1-1 gelijke stand na één helft voetballen daar in Meerhout. Voor STVV liet Steuckers net als tegen Zepperen-Brustem de netten trillen. Na rusten drukten de kanaries door en Mboyo, Konate en Corstjens zorgden voor de 1-4 eindstand.  Nog geen Koita bij STVV. Daarvoor was het te vroeg dag. De aankoop sluit pas maandag op training aan bij de groep.

© STVV-Kevin Vanhees

STVV (eerste helft): Steppe, Matsubara, Caufriez, Filippov, De Ridder, Lavalee, Balongo, Vanwesemael, Mindombe, Steuckers, Delorge.

STVV: (tweede helf)t: : Vanmarsenille, Buatu, Cacace, Reynders, Janssens, Van Dessel, Brüls, Durkin, Konaté, Corstjens, Mboyo.

 

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst KBERGenDALV.V ZITTAART STARTING XỊ 1 STEPPE 2 MATSUBARA 3 CAUFRIEZ 11 FILIPPOV 16 DERIDDER 27 LAVALEE 30 BALONGO 55 VANWESEMAEL 60 MINDOMBE 61 STEUCKERS 66 DELORGE ON THE BENGH 35 VANMARSENILLE 7 MBOYO 13 CACACE 15 CORSTJENS 19 VAN DESSEL 20 REYNDERS 22 JANSSENS 24 KONATE/32 2DURKIN 39 BUATU/44BRÜLS 44 BRÜLS STVV MATCHDAY PRE-SEASON #ALLEMOOLBEDIEEN