Truineer Nieuws melden?

Extreem warm, code geel, noodnummer 1722 actief

Vandaag wordt het extreem waar, met temperaturen tot 35 graden, en met in de loop van de dag kans op hevige buien en onweer. Hoe meer naar het Westen, hoe groter de kans daarop. Het noodnummer 1722 is alvast geactiveerd.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 1722 activatie ik heb hulp nodig wie bel ik? Kan er een leven in gevaar zijn? Een brand? ja nee Heb je hulp de brandweer nodig? ja nee Gebruik e-loket Bel 12 brandweer Herstel het zelf of Bel 1722 of Doe beroep een gekwalificeerde vakman 112 SOS) 1722 oflevensgevaar! anbrand Enkele voorbeelden Zetje plaats. Enkele voorbeelden enstenen,...) Enkele voorbeelden instortingsgevaar schade incident gewonden onder elektriciteltspanne Neem bij een schadegeval contact op metje verzekeraar. 112 SOS) www. 112.be