Truineer Nieuws melden?

Colora Sint-Truiden steunt lokale horeca en kappers

Colora, de verfwinkel gelegen op Tiensesteenweg 167, heeft naast een hart voor kleur en verstand van verf, ook een hart voor de stad én haar ondernemers. De 100% Belgische verfketen steekt lokale collega-handelaars een hart onder de riem met een leuke actie.

Hoe werkt het? Koop je bij colora voor min. 500 euro verf of -toebehoren, dan kan je tot 100 euro aan cadeaubonnen verdienen, in te ruilen bij één van de deelnemende horeca- of kapperszaken in Sint-Truiden.
“Zo steunen we elkaar en laten we de stad stilaan terug heropleven, in alle veiligheid. Verwen dus niet alleen je huis met een likje nieuwe verf, maar voeg er nog een extra voor jezelf aan toe. Onder het motto “verf, relax, geniet” willen we niet alleen jouw huis mooier te maken, maar ook een stukje van jouw wereld”, aldus winkelmanager Sanne Vandepaer.

Voor meer info en de actievoorwaarden kan je terecht bij colora Sint-Truiden.

Een overzicht van de deelnemende handelszaken kan je hieronder terugvinden: