Truineer Nieuws melden?

200 kunstwerken binnen voor ‘Het Zonnelied Verbeeld’

Meer dan 200 kunstwerken kwamen binnen voor de kunstwedstrijd ‘Het Zonnelied Verbeeld’, vernemen we,  een organisatie van DE MINDERE in samenwerking met bibliotheek Toni Coppers en @ccdebogaard in het kader van Zin in Zomer. De jury neemt ze momenteel allemaal onder de loep

Mededeling vanuit De Mindere
Meer dan 200 kunstwerken werden ingediend voor de kunstwedstrijd ‘Het Zonnelied Verbeeld’, een wedstrijd voor beeldende kunst over de natuur. Dat is een groot succes!
Juryleden Hugo Duchateau, @veromoies en @sergevoncken van @deBogaard en Karen Van Looken kijken, herbekijken de werken, wikken en wegen. @christaengelbosch en Lore Lievens van @museum_demindere noteren hun bevindingen. Daarna wordt er opnieuw gedelibereerd. Wij zijn benieuwd wat het resultaat zal zijn van dit conclaaf.
Expo en proclamatie
26 Augustus zetten we de winnende kunstenaar op de festivaldag van @zininzomer__ in Sint-Truiden in de bloemetjes en overhandigen de prijs. Het werk van de laureaten kan je gratis bezichtigen in DE MINDERE van 23 augustus tot 23 november.
Dank je wel aan alle kunstenaars voor het inzenden van jullie kunstwerk. Wij appreciëren ten zeerste hoe ieder van jullie z’n respect voor, z’n connectie met de natuur vorm geeft in z’n kunstwerk.
Als je geselecteerd wordt of niet, voor ons is dat niet zo belangrijk. Voor ons zijn jullie allemaal, stuk voor stuk, het belangrijkste, want jullie allemaal zorgen dat Het Zonnelied van Franciscus van Assisi leeft!