Wie is jouw beste buur van Sint-Truiden?

Doe mee aan de sticker-actie en nomineer je buur als beste buur van Sint-Truiden! Laat ons weten waarom jouw buur de beste buur van Sint- Truiden is en misschien maken jij en je buur wel kans op ons β€˜beste buur-t-shirt’. Lees hier wat en hoe.
Hoe werkt het? Wel dat is heel eenvoudig πŸ‘‡
πŸ‘‰ Haal de burensticker uit ons infoblad. Plak deze sticker bij jouw thuis of bij je buur op een zichtbare plaats (bijvoorbeeld de brievenbus, de poort, het raam…). Vergeet je buur hierover niet in te lichten!
πŸ‘‰ Nomineer je buur en laat ons weten waarom hij of zij de beste buur is.
Je kan dat via het invulformulier op www.sint-truiden/buurtwerking
πŸ‘‰ De 5 beste verhalen of inschrijvingen worden geselecteerd. De winnende duo’s ontvangen een mooi buren-t-shirt en krijgen een plaatsje op de digitale informatieborden.