Truineer Nieuws melden?

Werken ‘slecht stuk’ Velmerlaan starten maandag

In de zomer pas beslist door de gemeenteraad, aanstaande maandag is het al zover.  Het gedeelte van de Velmerlaan tussen de Sint-Martinusstraat en het kruispunt met de Uilstraat wordt volledig hersteld. De buurt kreeg intussen een brief in de bus. Hier de brief met de planning.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Foto’s K.Pirsoul

 

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Aintrnider Afvalophaling Tijdens ultvoering de werken vragen wij uw afval op volgende Uilstraat- Velmerlaan Velmerlaan- Begijnenstraat hoek -ust plaatsen. Gelleve GFT- terugvinden. glascontainer voorzien van Wij hopen met deze informatie van dienst meebrengen. hulsnummer. Zo kanje na de ophaling makkelijk zijn danken voor begrip voor hinder die deze werken met zich Voor meer informatie kunt steeds terecht blj de dienst Infrastructuur op 011 70 Info.infastruturwerken@intruden.e. Met vriendelijke groeten Kathleen Bergoets algemeen directeur Quo veere Heeren burgemeester