Truineer Nieuws melden?

Vrijdag: DJ Grammy viert opening van terrassen met liveset

Geen heropening van de horeca zonder een (aan)gepast feestje, dachten ze bij Shop & The City. En dus kan je vrijdagavond vanaf 19 uur meezingen en dansen met DJ Grammy die zijn set speelt op de Abdijtoren en live te volgen zal zijn via zijn facebookpagina en die van de Stad en Shop & The City.

Mededeling van Sop & The City

“We kunnen de heropening van de horeca, die 7 maanden de deuren gesloten moesten houden, niet laten doorgaan zonder een (aan)gepast feestje! Alle Truiense horecaondernemers kijken enorm uit naar 8 mei, maar ook voor de klanten zal het weer (even) wennen worden. Vandaar dat we beslist hebben om er allemaal samen muzikaal in te vliegen met deze DJ-set van Mr Grammy. De muziek gecombineerd met de prachtige beelden van de Truiense stad zorgen voor een instant positieve en zomerse sfeer. Ideaal om thuis het weekend in te zetten”, aldus Shop & The City Sint-Truiden.

De livestream met Mr Grammy blijkt nog maar het begin van een grotere campagne vanuit Shop & The City om de heropening van de horeca in te luiden. Houd dus zeker de socials van Shop & The City in de gaten voor meer nieuwtjes omtrent deze campagne.

Kan jij ook al niet wachten om dit feestje live te volgen? Zet je alvast ‘aanwezig’ op het facebook evenement en volg de livestream zowel op de facebookpagina van Shop & The City als van Stad Sint-Truiden op vrijdag, 7 mei, tussen 19u en 22u.