Truineer Nieuws melden?

VIDEO – Vier verschillende generaties debatteren in Den Truineer

Discussies tussen generaties is van alle tijden maar in sommige media is het een trend geworden om de verschillen tussen leeftijdsgroepen in de verf te zetten. Denken we nu echt zo verschillend over de samenleving? De babyboomers van na de tweede wereldoorlog (1945-1960) hebben de welvaartsstijging gekend, hun opvolgers Generatie X (1961-1980) ontplooiden vooral zichzelf, vervolgens tonen de Millenials of Generatie Y (1981-1995) zich zelfverzekerd en geloven ze dat veel mogelijk is. En de jongste Generatie Z (1995-2015) kent geen wereld zonder internet en is communicatief sterk. Jean Jaques De Kerpel, Sofie Carlier, Dieter Schoofs en Vera De Man debatteerden in Hasp-O Zepperen.

Den Truineer Moederdag-editie in de bus ten laatste 5 mei
Magazines, wij bij Truineer geloven er nog steeds rotsvast in. Boeiende verhalen met sprekende foto?s, een opvallend design en pakkende cover bieden een unieke beleving. Den Truineer is een magazine dat vol staat met lokale verhalen voor jong en oud. Een perfecte aanvulling op het dagelijks digitaal nieuws uit Sint-Truiden en omstreken.

Heb je Den Truineer niet ontvangen? Stuur ons dan een mailtje naar niefs@truineer.be, dan bezorgen we hem onmiddellijk.