Truineer Nieuws melden?

Uitvaartdienst Willy-Paul Carlier live te volgen

De Blauwe Vogel meldt dat de uitvaart van Willy-Paul Carlier omwille van de grote belangstelling live te volgen is via youtube (link verderop). De dienst vindt plaats zaterdag plaats vanaf 10.30 uur. Hier een woordje van de familie.

Uitvaart Dhr. Carlier Willy-Paul
Hier kan je zaterdag 8 mei om 10.30 uur live de uitvaartdienst bijwonen.
Door Corona maatregelen zijn maximaal 50 personen aanwezig. De uitvaart wordt dus gehouden in beperkte familiale kring. Maar door deze live te streamen, hopen we te voldoen an de massale belangstelling. Dank voor de vele dankwoorden en steun betuigingen. Overweldigend !
Doet veel deugd & zorgt voor warmte in deze donkere dagen. Dhr. Carlier sr. had een groot hart & zal voor altijd in ons midden blijven.
Reisfamilie Carlier – De Blauwe Vogel 1609.
Volg hier live de uitvaartdienst – zaterdag 8/5/21 – 10.30 uur :
Uitvaardienst via volgende link:

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon