Truineer Nieuws melden?

Meeste supporters willen Wouter Vrancken

Een poll is niet zaligmakend. Maar twee polls, één van ons en één van Gregory Smets (UltraSintruin373), en vele posts op sociale media wijzen uit dat supporters van STVV -als zij het voor het zeggen zouden hebben-  veruit Wouter Vrancken verkiezen als coach van STVV. Hij is niet vrij, maar kan komen als drie voorwaarden worden vervuld: de Japanse bazen luisteren naar de stem van de supporter, ze betalen de afkoopsom en -het belangrijkst- Wouter is bereid om Malinwa te verlaten voor STVV. Verder: Jacky Mathijssen, Yannick Ferrera,  en Nicky Hayen lusten de supporters ook wel.

© youtube

Onze poll was een gesloten poll waar je kon kiezen tussen vier namen die in eerste instantie het meest bij de supporters circuleren: Hayen, Vrancken, Vreven en Mathijssen. Vrancken kreeg ongeveer 60% van de stemmen. Zelfs deze open poll van Gregory Smets spreekt klare taal. Hier konden er ook nog andere opties worden toegevoegd, maar dat gebeurde niet. Dus hier zelfs niet één stem voor Vreven.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.