Truineer Nieuws melden?

Sarina Leenen trainer van Initia Dames

Sarina Leenen is de nieuwe trainer van Initia Dames uit Hasselt. Dat meldt die club met bijgaande foto op haar website. Team Truineer wenst het voormalig handbalicoon van HB Sint-Truiden alle succes toe.

© Initia Hasselt

Bericht op website van Initia Hasselt

 

Trainer Rik Stryckers vertrekt met zijn wederhelft en keepster Sofie Nouwen op wereldreis. Ondertussen zet Initia haar visie van doorgroei en integratie van de jeugd door op alle vlakken. We vonden de trainster die perfect in deze visie past: Sarina Leenen!

Sarina heeft een stevige reputatie in het handbal opgebouwd. Met HB Sint-Truiden won Sarina tweemaal de Beker van België (2010 en 2018) en werd ze driemaal landskampioen (2006, 20017 en 2018). Ze werd tweemaal tot speelster van het jaar verkozen.

Het is tijd om haar volgende carrière in het handbal een boost te geven!

Welkom Sarina!

www.initiahasselt.be