Truineer Nieuws melden?

Retro Handel (9): een zijsprong naar de Hamelstraat

Coiffeur Edgard in de Hamelstraat, uit een tijd dat je er nog voor 10 frank je haar kon laten knippen. Menig Truienaar kwam er met een fris kopje en met de glimlach buiten. Wat een tijd toch. Komt nooit meer terug…. Lees hier ook zijn verhaal van destijds.

© Ver. Henri Vanelderen

TEKST OLIVIER ELEN, FOTO’S DEBBY TERMONIA, UIT ‘OUD-STRIJDERS VAN DE COMMERCE’

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst aabs Coiffeur Edgard: Manscoiffeur a is een schoon beroep'

 

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst 'IK MANNENHAAR. VROUWEN STELLEN HOGE EISEN KINDEREN WORD ZENUWACHTIG' Ikrekende frank knipbeurt frank ergelijkt, scheren, after shave inclusief. Als chterover van chaar,e huismoet veroorloven naar geworden. Toen investeringen cheermes worden... leeftijd kapper salueert vriendelijk terug. gewoon kunnen salon opsteekt. "Een vrouwelijke hen kijkt knippen. mannelijke klanten stellente niet nieuwe tegen." De deurbel knokige zenuwachtig orwaarde gescheiden werden. Samen bijmannenhaar. Vrouwen bewegen kanik Hola!1 Edgard kijkt richting grinnikend stofjas Met nadeel televisie va vand kappersstoel Coiffeur Edgard datg chaar schouders gaannooit Pas!