Truineer Nieuws melden?

Pater Minderbroeder Herman Hansen is 94

Pater Minderbroeder Herman Hansen is vandaag 94 jaar geworden. De altijd minzame man met wie het altijd aangenaam is om een babbeltje te slaan, maakt het nog steeds goed en geniet van de beste zorgen in Home Elisabeth. Team Truineer wenst hem bij deze een gelukkige verjaardag en nog vele mooie jaren toe.

Lang zal hij leven! Pater Herman Hansen is 94 jaar geworden! Proficiat! Gelukkige verjaardag!

Pater Herman heeft deze verjaardagswens: ‘Ik hoop dat vele mensen de weg naar het museum na deze pandemie terug vinden. Zelf heb ik besloten om nog een jaar bij te tekenen. ‘ zegt de stichter van museum DE MINDERE met een kwinkslag en hij voegt eraan toe: ‘Voor Franciscus is alles natuur. Daar horen natuurlijk de planten, maar ook de mensen en de dieren bij. Hij heeft dat uitgezongen in zijn zonnelied. Ik wens alle mensen vrede en alle goeds!’

Op de foto v.l.n.r. : Lore, pater Herman, Anita, Christa en Leen.

Minder weergeven