Montenaken startplaats derde rit Baloise Belgium Tour

Op vrijdag 11/06/2021  zal Gingelom als startplaats fungeren voor de derde rit van de Baloise Belgium Tour editie 2021. Om 12:30 start de rit op de Oude Markt te Montenaken. Na een plaatselijke ronde van 20km zet de wielerkaravaan haar rit verder naar Scherpenheuvel-Zichem. “We willen alzo Gingelom, met zijn mooie vergezichten en typische Haspengouwse karakteristieken, toeristisch promoten. Het fietstoerisme maakt trouwens een zeer belangrijk deel uit van het sociale leven in onze gemeente! Wij wensen alle renners heel veel succes en hopen dat de wielerliefhebber met volle teugen mag en kan genieten van dit evenement”, aldus schepen Jan Wicheler.
© Tony Tachelet

Kan een afbeelding zijn van 4 mensen, fiets en , met de tekst BALOISE BELGIUM TOUR VRIJDAG 11/06/2021 CrUS GOLAZO Gingelom Baloise Belgium Tour 90ste editie Als wielergemeente Gingelom trots een mooi profpeloton haar mooie gemeente mogen ontvangen op vrijdag .Om 2:30 start de Oude Markt Montenaken de 3de rit van de oudste rittenwedstrijd van land Baloise Belgium Tour". Na een plaatselijke ronde van wielerkaravaan haar weg verder naar Scherpenheuvel-Zichem Plaatselijke ronde: Montenaken, Wezeren, Gingelom, Niel, Gingelom, Buvingen, Borlo, Borlo, Montenaken, Wezeren, Gingelom. ze PROGRAMMA wo 10/06 Beveren VR Knokke-Heist ZA 12/06 zo Gingelom Scherpenheuvel-Zichem www Hamoir Hamoir Turnhout De Baloise Belgium Tour wordt live uitgezonden op Sporza, RTBF en Eurosport.