Milan Paulus blikt kort terug op zijn Ronde van Limburg

Laatste foto van de Ronde van Limburg omdat hij zo typerend was voor wat later gebeurde. Toen was er nog geen vuiltje aan de lucht en reed Brent Van Moer solo naar de overwinning. Hier ook een kort verslagje van deelnemer Milan Paulus himself.

© Tony Tachelet

Verslagje van Milan Paulus himself

Van de eerste aanvaller van de dag tot een bommetje in eigen stad en uiteindelijk een DNF… Helaas is het niet geëindigd hoe ik het zelf zou willen. Toch wil ik iedereen die langs de kant stond vandaag enorm bedanken voor de aanmoedigingen. Het was zalig om zo in eigen streek rond te mogen rijden!! 140 km mijn ding voor de ploeg kunnen doen en dan helaas door een stom manoeuvre en de inspanningen in de eerste uren nooit meer vooraan geraakt. Toch de dag mooi afgesloten met een sterke 7de plaats voor de ploeg met Stan Van Tricht!!

Milan Paulus 'gooit een bommetje' in eigen stad