Maandag start rioleringswerken kruispunt Houtmarkt en Schepen Dejonghstraat

Maandag 17 mei starten de rioleringswerken op het kruispunt van de Schepen Dejonghstraat met de Houtmarkt. Hierdoor is hier geen doorgaand verkeer mogelijk. Hou goed rekening met volgende richtlijnen in de buurt.

© cafe houtmarkt
👉 De Houtmarkt is wel tijdelijk opengesteld via Stenaertberg voor plaatselijk verkeer dat zo ook de Hamelstraat en de Ridderstraat kan bereiken.
👉 Opgelet! Hier is slechts een tijdelijke verharding aangelegd om enkel plaatselijk verkeer mogelijk te maken. Gelieve hiermee rekening te houden.
👉 Het is de bedoeling om het kruispunt en de Houtmarkt verder af te werken voor het bouwverlof, zodat er bij een volgende fase enkel gewerkt wordt in de Schepen Dejonghstraat. Vanaf dan zal de Houtmarkt weer bereikbaar zijn via Nieuwpoort