La Cantine op Stayen stopt en wordt omgebouwd tot hotellobby

La Cantine, op Stayen, is niet meer. De voordelige lunchplek die een begrip was geworden bij het Stayenpersoneel en de bezoekers, houdt op te bestaan en wordt omgebouwd tot een hotellobby.

Liefste klanten, we hebben we een belangrijke mededeling…
Na 7 jaar dienst als gezellige en voordelige lunchplek voor personeel en bezoekers zal La Cantine als “kantine” ophouden te bestaan. We willen in de eerste plaats het team van La Cantine heel erg bedanken en in het bijzonder Kirsten voor hun inzet en toewijding al die jaren. Uiteraard willen we ook onze klanten bedanken, we hopen jullie snel weer te zien in één van onze zusterzaken!
In de komende maanden zal La Cantine een transformatie ondergaan tot een gezellige hotellobby waar de hele dag gebruik kan van worden gemaakt door hotelgasten, medewerkers en huurders om te relaxen, te werken en te netwerken.
Het concept is in volle uitvoering en verdere details over wat er in de toekomst allemaal mogelijk is in La Cantine zullen nog bekend gemaakt worden.