Truineer Nieuws melden?

Hartistiek stelt werken tentoon in ‘De Bogaard’

Hartistiek, de schilderclub voor en door de mensen met een psychosociale kwetsbaarheid, stelt voor de 4de keer een collectie prachtige kunstwerken tentoon in CC De Bogaard. Het thema deze keer is ‘Verbondenheid (met het werk in kwestie). De expo is een bezoek meer dan waard.

Met deze tentoonstelling leggen de deelnemers van Hartistiek de klemtoon op verbondenheid. De deelnemende artiesten zetten de verbondenheid met hun werk in de kijker. Vaak zijn het hele gewone dagdagelijkse dingen die hier op doek, papier en hout zijn gezet. Verbondenheid is trouwens overal in terug te vinden, in de natuur in voorwerpen, mensen en gevoelens. Meer dan ooit ook hebben we nood aan verbondenheid.
Jullie zijn van harte welkom in CC de Bogaard Sint-Truiden. Daar loopt de expo tot en met vrijdag 28 mei 2021. Dit telkens tijdens de openingsuren MA-VRIJ van 12u-18u en op ZA van 10u-16u.
NB: alle werken zijn ook te koop