Truineer Nieuws melden?

Eigenaar van deze ring gezocht

Van wie is deze trouwring met daarin de namen van  Anne-marie en Bart en met vermelding van de datum 12-10-90. Katie Hobbs uit Koninksem kocht voor Corona op de rommelmarkt een juwelenkistje, vond in een geheime lade nu pas deze ring, en wil hem terugbezorgen aan de rechtmatige eigenaar.

Bericht Katie Hobbs.

Voor corona had ik wat spulletjes op een rommelmarkt. In die kist heb ik juist een “geheim lade” ontdekt en daarin deze ring… ik weet niet ofhet de bedoeling was dat de ring mee verhuisde met het kistje….dus via deze weg probeer ik de eigenaar terug te vinden…misschien heeft het emotioneel waarde… daar staan de namen Anne-marie en Bart in, met de datum 12-10-90. . . . Mss herkent iemand de namen of de ring? Ik was toen alleen op rommelmarkten in Limburg.

 

Kan een afbeelding zijn van juwelen