Truineer Nieuws melden?

Den Truineer – gratis in de brievenbus

Den Truineer is overal in de bus aan het vallen. Kun je niet wachten tot hij in de bus valt? Loop dan even langs in de dagbladhandel in het centrum: Lectuurshop Johnny of de dagbladhandel in de Diesterstraat. Den Truineer is gratis en staat vol met echte Haspengouwse verhalen.
© Atelier Radoux - Cover Den Truineer 2021

Colofon van de zevende editie: nu in uw brievenbus
Eindelijk duwt de zon de grauwe winterse lucht opzij en kunnen we opnieuw naar buiten om in ons wondermooi Haspengouw te wandelen, fietsen of winkelen. Hopelijk krijgen we ook het virus dat ons nu al meer dan een jaar in de greep heeft stilaan onder controle en kunnen we weer ‘connecteren’. Geen werkwoord dat beter aansluit bij onze inwoners dan elkaar ontmoeten. Truienaars en Haspengouwers houden van een ‘stapje zetten’ en snakken naar het einde van de coronaregels. Den Truineer kijkt alvast positief vooruit en hoopt je met een nieuw magazine boeiende lectuur te bieden. Met een gesprek tussen verschillende generaties proberen we elkaar te begrijpen en de kloof te verkleinen. Verder laat VTM-gezicht Faroek Özgünes in zijn Truiens hart kijken en kan je ontdekken dat bijen ons leven gezonder maken. Uiteraard zal de zomer van 2021 geen totale vrijheid kennen maar geen betere regio om aan staycation te doen dan ons Haspengouw. Daarom stellen alle gemeenten bijzondere wandel- of fietsroutes voor. Laat de zomer dus maar beginnen met een frisse pint of een lekker wijntje op een terras of in je tuin. Het team van Den Truineer wenst je veel zon en leesplezier toe!