Truineer Nieuws melden?

Cosmocafé lanceert Cosmowine

Quirine en Jerome van het Cosmocafé lanceren samen met sommelier Kris Lismont van Mondevino een pakket van drie wijnen onder de noemer Cosmowine. Volgens Kris is het de ideale wijn die je moet proeven om in zomerse sferen te komen. Deze wijnen zijn vanaf 26 mei 2021 verkrijgbaar op de webshop van Cosmocafé.

Het Cosmocafé, gelegen in hartje Sint-Truiden komt na een woelige lockdown alweer met leuk nieuws en lanceert zijn eigen wijnen. Samen met sommelier Kris Lismont zijn de zaakvoerders Quirine en Jerome naar het zuiden getrokken en hebben ze een assortiment van rosé, witte en rode wijnen samengesteld. Volgens Kris is het de ideale wijn die je moet proeven om in zomerse sferen te komen. Deze wijnen zijn vanaf 26 mei 2021 verkrijgbaar op de webshop.

 

Cosmowine 

De selectie bestaat uit drie diverse geuren, kleuren en smaken: wit, rood en rosé. De drie wijnen bevatten de frisse toetsen van chardonnay, merlot en grenache en zijn afkomstig uit Altugnac, in Frankrijk. Waarom één wijndomein? Dit domein kwam in het vizier omdat Kris er reeds een positieve, professionele en kwalitatieve ervaring mee heeft gehad. Ze denken ook graag mee met wat een moderne wijndrinker kan plezieren.

 

Comsowine is een wijn voor alle gelegenheden of je nu na een zware werkdag een glaasje wijn drinkt of op zonnige namiddag of tijdens een feestje, de wijn zal steeds even goed smaken. 

 

Cosmovino  

De samenwerking tussen Cosmoacafé en Mondevino is ontstaan op het evenement cosmovino. Kris Lismont is in 2010 verkozen tot beste sommelier van België en levert deze wijnen exclusief aan het Cosmocafé. Kris heeft zaakvoerders Quirine en Jerome mee naar het wijndomein genomen voor hun wijn te kiezen.
Een leuk weetje, na heel wat wijnen geproefd te hebben in de wijnkelder was de keuze nog niet definitief. Het idee van Kris was om buiten in de zon te gaan zitten om daar het zomerse gevoel te proeven en zo op het terras in de zon in Frankrijk zijn de drie Cosmocafé wijnen geselecteerd.

 

Exlusieve pre-order 

Cosmocafé lanceert op 26 mei 2021 deze geweldige wijnen op hun eigen webshop. Als je nu bestelt, krijg je bij aankoop van elke fles wijn twee Cosmocafé wijnglazen erbij. Het is een exclusief evenement want er zijn zo maar 100 flessen beschikbaar in pre-order. De volgende levering is vervolgens pas voorzien voor eind juni. Interesse in de drie wijnen? Cosmocafé biedt een leuk ontdekkingspakket aan.
Bestellen kan via : https://shop.cosmocafe.be/