Truineer Nieuws melden?

Chauffeur met kind legt positieve alcohol- en drugtest af

Tijdens een SLIM-actie, zondag, legde een chauffeur een positieve alcohol- en drugtest af. En dat met een kind in de wagen. In totaal werden die controle drie positieve drugtesten en vijf positieve alcoholtesten afgenomen.

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst RESULTATEN SLim-actie PZ Sint-Truiden Gingelom Nieuwerkerken 16 mei 2021 97% van de gecontroleerde bestuurders was in orde! Alcohol en drugs positieve speekseltest (drugs) → onmiddellijke intrekking rijbewijs Een bestuurder was onder invloed van alcohol en drugs en had een kind in het voertuig. De politie volgt de zaak verder op. 5x positieve ademtest (alcohol) → 3 uur inhouding rijbewijs Onmiddellijke inningen 1 inhalen voertuig over doorlopende witte streep verlopen keuring Processen-verbaal 2x tuning nummerplaat rijden zonder rijbewijs