Truineer Nieuws melden?

‘Blij jou weer te zien’

Middenstandsvereniging Shop & The City Sint-Truiden lanceert deze week de nieuwe campagne “Blij jou weer te zien” om de heropening van de horeca extra in de kijker te zetten. Zo kon je vrijdagavond genieten van een livestream vanop de abdijtoren, vanaf vandaag kan je  foto’s gaan nemen van jezelf in de megaspiegel op de Groenmarkt. Bovendien maak je kans op een Aan Tafel bon t.w.v. 50 euro. En dat is nog maar het begin…

De horeca-uitbaters en handelaars van Sint-Truiden staan allemaal paraat om vanaf vandaag bezoekers en bewoners welkom te heten in het gezellige Sint-Truiden. Middenstandsvereniging Shop & The City neemt tal van verrassende initiatieven om van de heropening van de horeca een buitengewoon leuke ervaring te maken want iedereen is “blij jou weer te zien”.

 

Feestje vanop de Abdijtoren

Vrijdagavond kon iedereen genieten van een dj-set door de Truiense DJ ‘Mr Grammy’ vanop de Abdijtoren. De prachtige zonsondergang, luchtbeelden en muziek zorgden voor een instant zomergevoel. Zo hoopt Shop & The City dat iedereen in de stemming komt om snel een terrasje te doen bij de Truiense Horeca. De livestream kan je herbekijken via de Facebookpagina’s van Shop & The City en de Stad Sint-Truiden.

 

Mega spiegel zorgt voor originele foto’s

Dé eyecatcher vind je vanaf vandaag op de mooie Groenmarkt in Sint-Truiden waar een metershoge spiegel staat. In de weerspiegeling kan je de dansende fonteinen en het authentieke stadhuis bewonderen. Deze prachtige achtergrond creëert de ideale gelegenheid om een originele foto te trekken. Het verhaal achter deze spiegel is dan ook zeer duidelijk. Middenstandsvereniging Shop & The City is samen met de stad Sint-Truiden zeer tevreden om iedere ondernemer en bezoeker letterlijk terug te zien in de Truiense stad.

 

Neem je een selfie of foto aan de spiegel? Vergeet deze dan zeker niet te delen via sociale media met #shopandthecity en #fotorobyns om zo kans te maken op een Polaroid fototoestel.

 

1500 spiegeltjes

Performers in spiegelende outfits delen 1500 spiegeltjes uit aan de bezoekers van de Truiense binnenstad. Op deze manier wordt de beleving van de spiegel doorgetrokken doorheen de Truiense winkelstraten. Hiermee denkt Shop & The City niet alleen aan de heropening van de horeca, maar ook meteen aan alle mama’s voor Moederdag op 9 mei. 

 

50 extra Aan Tafel bonnen te winnen

Na een sluiting van meer dan 6 maanden wil Shop & The City de Truiense horeca extra ondersteunen. Daarom worden er 50 Aan Tafel bonnen toegevoegd aan de prijzenpot. Wil je kans maken op één van deze 50 bonnen? Vergeet dan zeker niet te scannen bij de deelnemende Horeca, Handel & Markt en wie weet win jij wel één van deze 50 bonnen!