Truineer Nieuws melden?

Bert Breesch en Maurice Vroonen openen Zomerbar BarZ in Borgloon

Maurice Vroonen (vroegere Balthazar) en Bert Breesch openen op zaterdag 15 mei op de Honsberg in Borgloon ‘BarZ’, een nieuwe Zomerbar. Dat is dezelfde locatie als het vroegere Bloesemterras van LeBonVinvant. De nieuwe Zomerbar ligt in Borgloon en betekent een terugkeer van horecapaus Bert Breesch die na zijn vertrek op Stayen opnieuw in de horeca actief gaat. “Samen met Maurice gaan we ons amuseren. Leuke plek in ’t veld, wat apero en amusement op zondag. We zien het helemaal zitten.”

© BarZ

Unieke duo met nieuwe samenwerking
Na een horecastop begint Bert Breesch samen met Maurice Vroonen aan een nieuw horeca-avontuur. “We openen volgende week zaterdag, iedereen welkom in BarZ in Borgloon”, aldus een enthousiaste Bert Breesch.