Truineer Nieuws melden?

Volgende week donderdag om 14 uur eerste webinar BMW DAVO MIN

“Uw droomauto? Uw boekhouder droomt mee.” Dat is de titel van het eerste webinar van BMW DAVO MINI in Sint-Truiden en Tongeren. “In deze speciale tijd willen we toch belangrijke informatie delen. De aankoop van een bedrijfswagen wordt steeds complexer door de fiscale- en milieuwetgeving die steeds verstrengt. Daardoor heeft het kiezen van de juiste wagen een belangrijke financiële impact voor uw bedrijf, voor u als bestuurder en ook… voor het milieu.” In de webinar van 30 minuten loodsen Sven Timmermans (Sales manager) en Johan Boelen (Fleet & Mobility manager) u door de wetgeving met praktische voorbeelden en oplossingen.

© DAVO BMW MINI

Reserveer alvast 22 april 2021 om 14 uur in uw agenda
Gratis deelname, u kan nu al reserveren via deze link: https://www.webinardavo.be/ – op deze link kan u ook de webinar volgen. Zet dus zeker donderdag 22 april 14 uur tot 14.30 uur in uw agenda.