Truineer Nieuws melden?

Vanaf dinsdag: toegang tot ziekenhuis wijzigt door wegenwerken

Vanaf dinsdag 27 april  worden  de stoep en de openbare parkeerplaatsen voor het ziekenhuis opgebroken. De rijweg op de Diestersteenweg zal wel nog tweerichtingsverkeer toelaten. Deze situatie zal ongeveer 10 weken (+/- 2,5 maand) aanhouden. Hier de regeling voor wie het ziekenhuis wil bezoeken.
 
Op het kaartje zie je de aanduidingen van de verschillende toegangsmogelijkheden.
Kom je met de wagen?
De enige inrit om de bezoekersparking te bereiken is links van het ziekenhuis, om vervolgens via de kiss&ride zone aan de rechterkant van het ziekenhuis te komen en zo de bezoekersparking op te rijden. Wegrijden verloopt via de uitgang van het ziekenhuis.
Kom je te voet?
Dan is er een oversteekplaats ter hoogte van de linkerkant van de trappen voor het ziekenhuis.
Kom je met de fiets?
Vanaf het Speelhof is er een omleiding via de Sint-Jansstraat en Haardstraat. Vanaf de stad blijft het fietspad van de Diestersteenweg (aan de kant van de voetbalvelden) beschikbaar.
Meer informatie: http://bit.ly/wegenwerken202104. Vragen? 011 69 91 11
Kan een afbeelding zijn van kaart en , met de tekst WEGENWERKEN Diestersteenweg WERKZONE N716 ECENTRUM Voetgangers 2 Tijdelijke zebrapaden Spoeden 0ekersparking Acheneum Asster Dooreaandyerkee 5 tadinwaarts ultwaarts SUTGAAND VERKEER GUVELINGEN HASSELT> -Centrum Melveren Hasseltsesteenweg SCHURHOVEN M theneu Speelhot Legende N Werfzone afgesloten doorgaand verkeer emarkt Doorgaand verkeer Zorginstellingen Prins Fietsers Tuinbouwschool langs Veemarkt Speelhof Bushalte bediend Wij verontschuldigen ons voor eventuele overlast. Dank je voor het begrip! Vragen over ziekenhuisbezoek: 011 69 91 11 ziekenhuis deskundig én dichtbij