Truineer Nieuws melden?

Update vaccinatiecentrum: nu 67- tot 69-jarigen

Tot nu toe kregen al 13.905 inwoners uit Sint-Truiden, Gingelom en Nieuwerkerken een vaccin in het vaccinatiecentrum en in de woonzorgcentra. Deze week worden 1.942 vaccins gezet bij 67 t.e.m. 69-jarigen en zorgverleners, de week erna volgen 4.170 vaccins.

❗ Omwille van een technische fout in het uitnodigingssysteem hebben een aantal inwoners, geboren in het jaar 1946 tot 1950 geen uitnodiging ontvangen. Indien u tot deze groep behoort en nog niet werd gecontacteerd, kan u zelf bellen met het callcenter op 011 49 49 07 om uw afspraak vast te leggen. ❗
✔️ Sinds 12 april werkt het vaccinatiecentrum met QVax. Je kan je nog steeds online inschrijven op deze reservelijst www.qvax.be.
✔️ Heb je een uitnodiging voor vaccinatie ontvangen? Bevestig dan zeker je afspraak. Dit kan online (https://www.laatjevaccineren.be/bevestiging-voorgestelde…) , via de QR-code of telefonisch via het callcenter op 011 49 49 07.
✔️ Ben je minder mobiel, gebruik dan onze taxidienst om je heen en weer naar het vaccinatiecentrum te brengen. Reserveren kan via het callcenter op 011 49 49 07.
✔️ Het aantal COVID-19 besmettingen in Sint-Truiden van de voorbij week is 59. Dit is een zeer lichte stijging ten opzichte van de week ervoor.