Truineer Nieuws melden?

Thomas krijgt boze mail over “secretaresse” in secretaressedag

Thomas Hahn van de Bloemenhal was vandaag verrast over het mailtje dat hij ontving. “Mijn concullega Bloemenhal.be heeft een actie aangekondigd naar aanleiding van secretaressedag. Verrast ben ik over de mail die ik daarover kreeg.” De e-mail: “Ik betreur dat in onderstaande communicatie enkel gesproken wordt over medewerkster. Iedere job in België staat open voor M/V/X, dus ook het beroep van secretaresse / secretaris. Het is dan ook zo dat niet enkel de vrouwelijke medewerksters vandaag in de bloemetjes gezet worden. Ik hoop dan ook op een rechtzetting van jullie kant uit én een aangepaste communicatie volgend jaar.”

© Secretaressedag

Reactie Thomas Hahn van de Bloemenhal (in Sint-Truiden)
Thomas Hahn reageert op de fout geadresseerde e-mail: “Wai wai wai….. da de Corona mar rap vurbei is…”

Wij wensen iedereen (!) een fijne secretaressedag!