Truineer Nieuws melden?

Stijn Meerschaert, coördinator Lago Sint-Truiden, voorgesteld

In LAGO Sint-Truiden Bloesembad werken er verschillende gemotiveerde mensen om jouw bezoek veilig te laten verlopen. Lago stelt ons haar centrumcoördinator voor:  Stijn Meerschaert
© Lago
Stijn is gestart bij LAGO Brugge Olympia in 2015 als redder. Hier is hij langzaam opgeklommen tot hoofdredder en centrumcoördinator ad interim. Omwille van zijn passie voor dieren koos Stijn ervoor om een nieuwe weg in te slaan.
Toen hij hoorde dat LAGO een vestiging ging openen in Sint-Truiden twijfelde hij geen seconde om terug bij LAGO aan de slag te gaan. Zo werkt hij sinds 15 februari in LAGO Sint-Truiden Bloesembad als centrumcoördinator.

Zijn takenpakket bestaat uit:

  • Inplannen van redders.
  • Bestellen van poetsmateriaal.
  • Contacten onderhouden met clubs, scholen, … .
  • Controleren van de veiligheid.
  • Aanwezig zijn aan het zwembad als redder.
Hij kijkt het meeste uit naar de uitdagingen die zich dagelijks zullen vormen: planningen maken, zorgen dat de veiligheid elke dag gegarandeerd wordt, … . Zijn favoriete attractie binnen LAGO Sint-Truiden Bloesembad is de zwemvijver. Hij is een persoon die graag buiten is. Zijn hobby is natuurfotografie, voornamelijk dieren. De natuurlijke zwemvijver met mooie rietkraag sluit daarom het dichtst aan bij zijn persoonlijkheid.
 Stijn houdt van het sociale aspect in zijn job. Hij communiceert wekelijks met de zwemclubs, scholen, sportclubs, personeel, … .
“Ik ben de rechterhand van Bert en zorg vooral voor de operationele werking zodat het zwembad dagelijks blijft draaien.”