Truineer Nieuws melden?

Sascha Kotysch zet punt achter carrière

Sascha Kotysch zet een punt achter zijn carrière. Hij kondigt dat zelf aan op zijn facebookpagina. “Ik gaf  alles, dag na dag, maar mijn lichaam gaf signalering dat dit de grens is, aldus Kotuysch. “Tijdens mijn carrière had ik de eer om 3 mooie clubs te mogen vertegenwoordigen die ik altijd nauw aan mijn hart zal houden en ik blijf hun grootste fan. Ik ben zo dankbaar voor alle mooie herinneringen en vrienden die ik heb mogen maken in die prachtige jaren. Ik wil iedereen van jullie bedanken voor het feit dat jullie zo ‘ n groot deel van mijn leven zijn.” Team Truineer wenst Sascha alvast het allerbeste toe.

 

Kan een afbeelding zijn van Sascha Kotysch en buitenshuis

Kan een afbeelding zijn van Sascha Kotysch, staand en , met de tekst KING POWER