Truineer Nieuws melden?

Post van Pritty Kaur over terugkeren uit India veroorzaakt heisa op sociale media

Veel heisa op sociale media en dit naar aanleiding van een post van het Pritty Kaur (partij Vooruit en Lid Bijzonder Comité).  Zij reikt via haar facebookpagina de mogelijkheden om vooralsnog terug te kunnen keren  vanuit India naar België. Dat vliegen via KLM en Air France als mogelijkheid wordt aangereikt, gevolgd door een busrit naar België, doet de wenkbrauwen fronsen, of het nu legaal is of niet, of het nu Indiërs of Belgen betreft…

© Beel TV India

 

Kan een afbeelding zijn van , met de tekst Pritty Kaur lu Beste, Als of uw geliefden vast zitten in India en met KLM en Air France vliegen. Wie de Belgische nationaliteit heeft of de hoofdverblijfplaats in België heeft, kan wel nog vanuit India, Zuid-Afrika of Brazilie naar ons land terugkeren. Verplaatsingen naar deze landen worden wel sterk afgeraden.... Meer weergeven bent een Belg dan kunnen ze op dit moment nog

Daar volgt later nog een toevoeging

“Voor alle duidelijkheid: het gaat enkel over Belgen, die terugkeren naar hier! Dit is de normale, wettelijke weg van handelen. En alle Coronaregels moeten uiteraard gerespecteerd worden.”

En nog later, een paar uur later, volgt alweer een andere toevoeging, deze keer in een gemeenschappelijk bericht samen met Ludwig Vandenhove

“Het betreft hier enkel een Belgische vrouw die in India vastzat”