Truineer Nieuws melden?

Op 26 april opent MOV.E in Minderbroedersstraat 6

Op 26 april opent er een E-Fitcentrum in de Minderbroederstraat 6 te Sint-Truiden. Geen tijd of zin om urenlang te fitnessen maar je wil wel terug een fit, slank en gespierd lichaam? Wil je zelfs enkele kledingsmaten verliezen? Of heb je last van rugpijn of andere gewrichtspijnen? Moet je je spieren verstevigen maar kan je moeilijk bewegen zonder pijn? Dan is E-Fit je oplossing!

Geen tijd of zin om urenlang te fitnessen maar je wil wel terug een fit, slank en gespierd lichaam? Wil je zelfs enkele kledingsmaten verliezen? Of heb je last van rugpijn of andere gewrichtspijnen? Moet je je spieren verstevigen maar kan je moeilijk bewegen zonder pijn? Dan is E-Fit je oplossing! Op 26 april opent er een E-Fitcentrum in de Minderbroederstraat 6 te Sint-Truiden. Johan, Evi en hun team helpen je bij MOV.E graag verder met de beste coaching!

 

E-Fit maakt gebruik van elektro spierstimulatie die doelgericht de juiste spieren activeert door middel van goed gepositioneerde e-pads verspreid in een elektrodenpak. Er worden aangename impulsen verspreid naar je spieren, bindweefsel, vetlaag en huid.

 

Voordelen van E-Fit: 18x efficiënter dan een gewone fitness sessie; 48 000 spiercontracties in 20 minuten; 90% spierversteviging tegenover slechts 30% bij een gewone training; hogere stofwisseling; hogere calorieverbranding gedurende 48u; spierversteviging; meer energie.

 

E-Fit is bestemd voor mannen en vrouwen, alle maten en gewichten, jong en oud. Ideaal voor mensen die: weinig tijd hebben; willen afslanken; net bevallen zijn; vlug resultaat wensen; zich beter en strakker willen voelen; rugpijn of chronische pijnen willen verminderen; sportprestaties willen verbeteren; een spiergroep doelgericht willen trainen.

 

Wat maakt MOV.E zo bijzonder?

Wij hechten veel belang aan een goede begeleiding. Dit begint tijdens het intakegesprek waar we samen je doelen en mogelijkheden bespreken. We doen je een voorstel op maat en staan steeds aan je zijde om je goed op te volgen. Bij ons kan je veilig trainen, iedereen traint in een aparte ruimte.

 

Maak gerust een afspraak voor een gratis intakegesprek en proefsessie. Dit kan op het nummer 011/48 07 90 of via het contactformulier op onze website: www.move-st-truiden.be

 

Leuke openingsacties! €50 directe korting indien je je afspraak boekt vóór 27 april en 20% gratis extra beurten bij aankoop van een abonnement of 20/30 beurtenkaart.