Truineer Nieuws melden?

Morgen (donderdag) om 14 uur gratis webinar van DAVO BMW

Morgen is het zover. Dan organiseert DAVO BMW MINI zijn eerste webinar: “Uw droomauto? Uw boekhouder droomt mee.” “In deze speciale tijd willen we toch belangrijke informatie delen. De aankoop van een bedrijfswagen wordt steeds complexer door de fiscale- en milieuwetgeving die steeds verstrengt.” In de webinar van 30 minuten loodsen Sven Timmermans (Sales manager) en Johan Boelen (Fleet & Mobility manager) u door de wetgeving met praktische voorbeelden en oplossingen. 

© DAVO BMW

Link hieronder – gratis deelname na inschrijving
Donderdag 22 april om 14 uur
Gratis deelname, u kan nu al registreren via deze link: https://www.webinardavo.be/ – op deze link kan u ook de webinar volgen. Zet dus zeker morgen (donderdag 22 april) 14 uur tot 14.30 uur in uw agenda.