Truineer Nieuws melden?

Johan Pulinx (62) overleden

We gaan hem missen, Johan Pulinx (62), plots heengegaan. De tekst waarmee hij afscheid van ons neemt, willen we u niet onthouden. Het typeerde hem, no nonsense kerel, altijd klaar voor een praatje of een grap. Team Truineer betuigt hierbij zijn innige deelneming en wenst zijn naasten, vrienden en kennissen veel sterkte toe.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en , met de tekst Dankbare herinnering aan Wie mich nog es wilt zien, of nog on mich wilt denke... zal bij kaarslicht whiskey moete drenke. Dje dimt de lichten en zet wa Blues op, en draait ouch dan mar rap um .. of ich heb em al op. Johan PULINX echtgenoot van Kathy MOERMANS JOHAN WAS HERE !!! geboren te Sint-Truiden op februari 1959 en overleden te Leuven op 17 april 2021 De families PULINX, MOERMANS, ERLINGEN en MILLET danken voor uw medeleven en woorden van troost.