Horecabazen al in de weer

’t Is misschien niet wat ze gehoopt hadden, maar de openingen van de terrassen op 8 mei  is toch al iets. Fingers crossed. ’t Veilinghuis is één van de vele horecazaken die meteen de handen uit de mouw staken. Kwestie van helemaal klaar te zijn tegen 8 mei. Hier een kort woordje van Jan en Luc Withofs. Wij doen intussen een oproep om onze horeca vol te steunen.

Lieve klanten, wij duimen enorm mee dat we 8 mei veilig ons terras mogen openen! En jullie natuurlijk te verwelkomen en terug te zien! Wij zijn al een paar weken geleden in actie geschoten, en gaan nu nog extra gas geven om ons overdekt terras in een zomers tintje te steken!

De klanten die voor 1 mei een reservatie hadden worden persoonlijk opgebeld om hun reservatie eventueel te verzetten naar 8 mei. Andere klanten kunnen vanaf nu ook reserveren
011/68.16.72
Of info@hetveilinghuis.be
❗️we weten nog niet onder welke regels we open mogen gaan, er kan dus nog een wijziging gebeuren in jullie reservatie ❗️