Truineer Nieuws melden?

Freddy Davis pakt uit met ‘De laatste slow’

De nieuwe single van Freddy Davis is er. ‘De Laatste Slow’ is een beetje een terugkeer  naar het muziekgenre waarmee hij zijn eerste grote hits scoorde, zoals ‘Bella Belinda’, ‘Mijn dorp, ‘Neem mij nog eens in jouw armen’, Ouwe Rinus van de Veen’…

Met zijn nieuwe single ‘De laatste slow’ brengt Freddy Davis de titelsong van zijn gelijknamig album dat eind vorig jaar verscheen. Freddy heeft de voorbije periode enorm veel meegemaakt en zowel zijn zangcarrière als zijn privéleven werden grondig door elkaar geschud en namen een nieuwe wending.  Net zoals alle artiesten moest hij zijn optredens daarenboven annuleren en is het ongeduldig wachten op een heropstart van de evenementen, waarbij hij weer consequent zijn plaats op het podium zal innemen. Hij mist het publiek en zijn fans enorm en het omgekeerde is eveneens het geval. Freddy is en blijft een zeer populaire zanger, die zijn carrière wist op te tillen tot nationale bekendheid.

Met deze nieuwe single keert hij een beetje terug naar het muziekgenre waarmee hij zijn eerste grote hits scoorde, zoals ‘Bella Belinda’, ‘Mijn dorp, ‘Neem mij nog eens in jouw armen’, Ouwe Rinus van de Veen’, enz.

‘De laatste slow’ wordt uitgebracht door D & V en is, behalve op fysieke cd, ook beschikbaar voor download en streaming.