Truineer Nieuws melden?

En nu? Een bever in mijn zwembad

Animal Rescue Service kreeg een oproep  uit Leuven. Een dame had een ongewone bezoeker in de tuin rondlopen.. En daarbij schaamde hij zich ook niet om gebruik te maken van hun zwembad! Bij aankomst bleek het zowaar om een bever te gaan. Geniet hier van het filmpje.
Met 3 vrijwilligers gingen we ter plaatse en al snel zagen we de schattige knager ronddobberen in het zwembad! De bever was verzeild geraakt in een tuin in Heverlee en vond het opzich niet zo erg door de grote waterpartij die aanwezig was.. Maar natuurlijk is dit geen ideale plaats voor een bever!
Vrij snel werd de bever gevangen en veiliggesteld. We reden naar een mooie omgeving op een 5-tal minuutjes van de vindplaats en daar kan hij genieten van een prachtige omgeving van water, eilandjes, padjes en de nodige bomen om te knagen!
Klik op onderstaande link om te kunnen genieten van een onderhoudend filmpje

 

https://www.facebook.com/102364094489061/videos/1282135452188981