Truineer Nieuws melden?

Eerste Poké Bowl restaurant in onze stad

Aan de Tiensesteenweg 223, lokatie Kiekenclub, is het eerste Poké Bowl restaurant van onze stad geopend. Hawaiian Poké Bowl is dé revolutie op vlak van ‘healthy food’.Bowls gemaakt met kraakverse ingrediënten, barstend van de smaak met homemade dressings en allerhande toppings. Dit is de echte smaak van vakantie in een bowl.

Poké bowl is een traditioneel Hawaïaans gerecht waarbij alle ingrediënten worden bereid en geserveerd in een kom. De afzonderlijke componenten worden niet gemengd, maar over elkaar en naast elkaar gedrapeerd.

De bowls bestaan uit: Japanse rijst, dagverse groenten, proteïnen (zalm, kip, beef of tofu) naar keuze. Aan de bowls worden er toppings en dressings toegevoegd voor een heerlijke smaak. Dat ziet er fantastisch uit toch!

Keuze uit:

Salmon bowl (base  – avocado – seaweed salad – edamame – cucumber – corn – salmon – wasabi mayo – topped off with sesam mix, masago and nachos)

Chicken bowl (base – guacamole – corn – cherry tomatoes – paprika – chicken – tariyaki – topped off with crispy onions and shrimp chips)

Beef bowl (base – guacamole – cherry tomatoes – corn – cucumber – red onions – beef – sriracha mayo – topped off with spring onions, nachos and sesame seeds)

Tofu bowl (base – avocado – seaweed salad – cucumber – carrots – edamame – tofu – sesam dressing – topped off with sesam soy)

Meer info: klik op Home

Home