Truineer Nieuws melden?

DMM zet naast STVV nu ook in op Japanse club

Yusuke Muranaka, de CEO van DMM, richt zich in een open brief tot de STVV-supporters. Hij belooft daarin werk te maken van een sterker team, en hij komt ook met het nieuws dat DMM zich inkoopt in Avispa Fukuoka, ex-club van Takahiro Tomiyasu. “Beide clubs moeten sterker uit dit verhaal komen”, aldus de CEO.

© FB Y. Muranaka

Beste STVV-supporters,

Het is bijna vier jaar geleden dat DMM STVV overman in November 2017. Daarom zou ik graag al onze supporters willen bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Steun die ons geholpen heeft het behoud in de Jupiler Pro League te verzekeren en dat allemaal in deze moeilijke tijden door de coronapandemie.

Vandaag wil ik de STVV-supporters informeren dat DMM zich deels heeft ingekocht bij Avispa Fukuoka, een Japanse voetbalploeg uit de J1-League. Avispa Fukuoka doet bij sommige STVV-supporters misschien een belletje rinkelen.  Fukuoka is de club waar we ex-Kanarie Takehiro Tomiyasu wegplukten. Door te investeren in Avispa Fukuoka wil DMM zowel STVV als Fukuoka blijven steunen. Dit om de band tussen Japan en België door middel van het voetbal te versterken maar ook om beide teams naar een hoger niveau te tillen.

Momenteel wordt er achter de schermen hard gewerkt om het nieuwe seizoen zo sterk mogelijk aan te vatten.  Dit jaar is het me niet gelukt om een bezoek aan België te brengen maar ik kijk er al naar uit om volgend seizoen weer overwinningen te vieren ten midden van de supporters op Stayen.

Ik wil jullie nogmaals bedanken voor jullie onvoorwaardelijke steun voor STVV.
Bedankt en tot snel!

Yusuke Muranaka
COO DMM.com