Truineer Nieuws melden?

DAVO BMW MINI organiseert eerste webinar: “Uw droomauto? Uw boekhouder droomt mee”

Op donderdag 22 april organiseert DAVO BMW MINI voor het eerst een webinar: “In deze speciale tijd willen we toch belangrijke informatie delen. De aankoop van een bedrijfswagen wordt steeds complexer door de fiscale- en milieuwetgeving die steeds verstrengt. Daardoor heeft het kiezen van de juiste wagen een belangrijke financiële impact voor uw bedrijf, voor u als bestuurder en ook… voor het milieu.” In de webinar van 30 minuten loodsen Sven Timmermans (Sales manager) en Johan Boelen (Fleet & Mobility manager) u door de wetgeving met praktische voorbeelden en oplossingen. “Zo bent u weer helemaal mee en kiest u samen met uw boekhouder de BMW MINI van uw dromen”, klinkt het enthousiast. Reserveer alvast 22 april 2021 om 14 uur in uw agenda. 

© DAVO BMW

Gratis deelname aan eerste webinar DAVO BMW MINI
Praktisch: Gratis deelname zonder registratie op voorhand. Zet dus zeker donderdag 22 april 14 uur tot 14.30 uur in uw agenda. De link wordt later hier en op de kanalen van DAVO gedeeld – https://www.webinardavo.be/livestream/