Truineer Nieuws melden?

Damesvolley DAVOST start met G-volleybal

Het sportaanbod in onze stad wordt nog maar een keer uitgebreid. Deze keer met G-(smash)volleybal voor dames, een initiatief van DAVOST. De vereniging maakt dat zelf bekend via haar facebookpagina.

Mededeling DAVOST
Vanaf komend seizoen start DAVOST met een uniek project. We gaan nl van start met een G-volleybal-ploegje
SmashVolley is de ideale manier om personen met een verstandelijke handicap aan het sporten te krijgen. Iedereen kan op zijn/haar niveau smashen! Volley Vlaanderen werkt samen G-sport Vlaanderen en Special Olympics Belgium om SmashVolley aan te bieden aan zo veel mogelijk personen met een beperking. We willen iedereen laten genieten van onze prachtige sport.
G-sport is er voor sportievelingen waarbij het bewegen en beleven net even anders is. Kinderen, jongeren en volwassenen met een handicap krijgen bij G-sportclubs de kans om op hun eigen niveau te sporten in een reguliere sportclub.
Sporten met een ‘G’ die staat voor Geïntegreerd, Goesting, Gelijkwaardig, Gewoon, Gescoord, Grensverleggend én bovenal Genieten.
Annelot (opvoeder/begeleider) en Elke (logopedist) zullen de trainingen in goede banen leiden. Ze worden door Tasj (opvoeder/begeleider en initiator) gesteund.
Meer info over concrete startdatum en verder …. volgen zodra we zelf meer weten