Truineer Nieuws melden?

Corona inspireert tot Wandelzoektocht in Binderveld

Door corona Binderveld beter leren kennen!  De Dorpsraad zocht een activiteit die iedereen in deze speciale tijden kan doen. Vandaar een wandelzoektocht in het mooie dorpje Binderveld. Totale afstand: 8 kilometer. Hier meer over de wandeling en het opzet.

Traag wandelen en tegelijk foto’s zoeken of vragen oplossen, zowel volwassenen en kinderen vinden dat leuk! De wandeling is ongeveer 8 km lang en volgt de bewegwijzerde route  van de Ontdek het dorp”-wandeling. Startplaats = Molenstraat 8.  Iedereen is natuurlijk welkom

Aan de verkenningstocht door Binderveld is ook een wedstrijd verbonden. Op de eerste dag van de maanden juni, juli, augustus, september en oktober wordt de winnaar van de voorbije periode bekend gemaakt en zal zijn prijs overhandigd worden.

De wedstrijd loopt van 25 april 2021 tot en met 26 september 2021. 

Een genummerd deelnameformulier kan voor 2 euro bekomen worden  na telefonisch contact met Jan (gsm 0497-327051 / Molenstraat 3) of Jean ( gsm 0474-255843 / Krommenhof 20).  Daarna kan het formulier Coronaproof afgehaald worden.

Hou het altijd veilig en coronaproof tijdens het wandelen en zoeken! 

Respecteer de coronaregels inzake afstand en gezondheid, maar let ook op de verkeersregels en het verkeer zelf.  Wees extra voorzichtig bij het oversteken van wegen. Geef voorrang waar dat nodig is en breng niemand in gevaar.

De Dorpsraad vzw is niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen

Het reglement is vermeld op het deelnameformulier.

Volg op facebook info over deze zoektocht en andere activiteiten van de vzw Dorpsraad Binderveld.

 

Kan een afbeelding zijn van kaart